Make your own free website on Tripod.com
 

Selamat Melayari Laman Web Cikgu Razak. Selamat Mencuba Program ExamproVersi3.20 secara percuma. Keterangan lanjut Sila Hubungi saya 016-3694384 atau Email: aliffaisy@gmail.com.Laman Web Ini Sesuai Dengan Paparan 1024x768.

Anda  adalah pelawat yang ke : php hit counter

 

 

PENGENALAN

Laman Web ini dibangunkan bagi perkenalkan perisian pengiraan markah peperiksaan yang dikenali sebagai ExamproVersi 3.20. Perisian ini dibina berasaskan program Excel VBA. Bagi sekolah yang berminat program ini boleh dimuat turun (download) dengan mengklik MENU DOWNLOAD EXAMPRO dan anda boleh memilih EXAMPRO SMK  (untuk sekolah menengah) dan EXAMPRO SK(untuk sekolah rendah) .Fail yang telah didownload adalah dalam bentuk zip file. Sila unzipkan fail tersebut dan klik Icon Setup

Program ini adalah percuma penggunaannya. Jika program yang telah didownload tidak bersesuaian dengan cara pengiraan di sekolah anda ianya boleh diubahsuai dengan melengkapkan borang yang disertakan ke alamat yang terdapat pada borang tersebut berserta dengan wang pos/cek bernilai RM120.00 atas nama "ABD RAZAK BIN SULAIMAN".Program yang telah diubahsuai akan dihantar ke sekolah anda melalui pos dalam bentuk CD ROM.

Guru yang bertanggungjawab dalam urusan penggunaan program ini di sekolah anda akan diberikan ganjaran 30% daripada harga program ini.

Bagi Sekolah Menengah program ini dikhaskan bagi Tingkatan 1 hingga Tingkatan 3. Bagi Sekolah Rendah program ini dikhaskan bagi Tahun 1 hingga Tahun 6.

Di bawah ini adalah imej yang terdapat program tersebut

 

 

 

 
   
   

 

 

Klik Imej di bawah untuk melihat secara penuh

Imej Antara Muka Tahun

 

 

 

 

 

Imej Antara Muka Kelas

Imej Marksheet Kelas

 

 

 

 

 

 

Imej Paparan Statistik dan Graf Kelas